fb_pixel_code
X
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
  • ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 26340-21660
  • 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Shine Up Powder 9gr

Shine Up Powder 9gr

SKU: Μ/Δ In Stock
Προσθήκη στα Αγαπημένα
22,50

H 2 σε 1 πούδρα. Eνα highlighter και μια πραγματική ιριδίζουσα μαγική πούδρα, η οποία χαρίζει λάμψη στα μάτια και σε ορισμένα σημεία του προσώπου, χάρη στην ικανότητά της να δεσμεύει το φως. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για εκείνους με τάση λιπαρότητας. Εγγυάται εφέ ελαφριάς λάμψης. Σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης με βιολογική πιστοποίηση.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή Zao Shine-up Powder σαν highlighter: Με τα δάχτυλα ή το πινέλο Zao Blending Brush 707 και αγγίζοντας ελαφριά (αποφύγετε τη ζώνη T αν γυαλίζει πάρα πολύ), εφαρμόστε στην κορυφή των ζυγωματικών, στους κροτάφους, στη γέφυρα της μύτης και το περίγραμμα των χειλιών.

Εφαρμογή Zao Shine-up Powder σαν σκιά ματιών: Εφαρμόστε κάτω από τα φρύδια για να μειώσετε την όψη πτωτικού βλεφάρου, στην εσωτερική γωνία των ματιών για να δείχνουν μεγαλύτερα, κοντά στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου ή σε ολόκληρο το βλέφαρο με το πινέλο Zao Shading Brush 704 για λαμπερό look.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SQUALANE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, ORYZA SATIVA (RICE) POWDER*, ZINC STEARATE, OLIVE OIL DECYL ESTERS**, CI 77491 (IRON OXIDES), PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, SQUALENE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL*, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, BISABOLOL, AQUA (WATER), OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, ALCOHOL, MALTODEXTRIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, CI 77820 (SILVER).

*Συστατικά προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες.

** Παρασκευασμένο με βιολογικά συστατικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 39€
  • Έξοδα αποστολής 2,99 € για αγορές κάτω των 39€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Αποστολή σε χερσαίους προορισμούς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
  • Αποστολή σε νησιωτικούς προορισμούς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
  • Αποστολή σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές εντός 1-7 εργάσιμων ημερών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε, ακολουθώντας την διαδικασία που αναγράφεται εδώ.

0
    Καλάθι Αγορών
    Το καλάθι είναι άδειο
    Scroll to Top